1

Onderwerp: sugargun vraagje

hoi dames,

ik heb al een tijdje een sugargun in huis elke keer als ik met marsepein sliertjes wil maken dan zijn mijn sliertjes erg ravelig

vandaag sliertjes gemaakt met fondant niks aan de hand... wie weet hoe dit kan ??

groetjes sabrina

Deze profiel word niet meer gebruikt wegens beeindiging van hobby.
ik heb alles ook verwijderd

2

Re: sugargun vraagje

Gebruik je crisco??

Groetjes, Patricia

3

Re: sugargun vraagje

ook dat heb ik al geprobeerd...

Deze profiel word niet meer gebruikt wegens beeindiging van hobby.
ik heb alles ook verwijderd

4

Re: sugargun vraagje

Geef je druk mee op de achterkant met je duim?

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: sugargun vraagje

Marsepein komt iets korrelig uit de sugargun. Heel goed doorkneden met een beetje crisco wil wel helpen, maar het is nooit zo glad als fondant.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

6

Re: sugargun vraagje

Boska schreef:

Marsepein komt iets korrelig uit de sugargun. Heel goed doorkneden met een beetje crisco wil wel helpen, maar het is nooit zo glad als fondant.

heel erg jammer is dat hoe lossen jullie dit probleem op ??

Deze profiel word niet meer gebruikt wegens beeindiging van hobby.
ik heb alles ook verwijderd

7

Re: sugargun vraagje

Voordat ik mijn marsepein in de sugargun doe leg ik deze even in de magnetron. Dan nog even snel doorkneden met crisco. Het komt er redelijk glad uit. Maar idd, met fondant is het gladder.