1

Onderwerp: cake en vulling vraag

Ik wil graag een taart voor mijn zoon maken,
maar dan wel van cake met aardbeienmousse vulling,daarna bekleden met marsepein.
Mijn vraag, ik wil de taart 1 dag van te voren maken maar trekt die vulling niet heel erg in de cake ?
Het is nog allemaal nieuw voor mij vandaar mijn vraag  :o

2

Re: cake en vulling vraag

Hoi hoi,

Ik heb al vaker taarten een dag van tevoren gemaakt en nooit problemen mee gehad. Normaal kan je die taart tot een aantal dagen na bereiding opeten (bij ons eten we er na een week nog wel eens van en smaakt de taart nog steeds prima) dus denk ik niet dat het een probleem mag zijn hoor.
Wat spannend zeg; je eerste taart  ;) Show je hem achteraf wel?

3

Re: cake en vulling vraag

In de koelkast bewaren en dan een paar uurtjes van tevoren er weer uitzetten. (Als je er de mogelijkheid voor hebt zet dan de koelkast op standje 1)

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: cake en vulling vraag

bedankt voor het antwoorden   :)
ik denk dat ik hem s'avonds bak en vul en de volgende ochtend bekleed, want dan word ie smiddags direct opgegeten . :Y

5

Re: cake en vulling vraag

ik doe onder de vulling altijd een laagje jam, dan trekt de vulling niet in de taart (heb het wel eens zonder de jam gedaan, maar toen werd de taart sompig).

veel plezier met bakken en vullen  :Y