1 Laatst bewerkt door Audrey76 (23-02-2010 13:46)

Onderwerp: CC met botercreme extra invriezen?

Ik vraag me af of je cc die een toef botercreme extra en daarna in de gekleurde suiker zijn gedipt, kunt invriezen. Ben bang dat de suiker bij het ontdooien gaat smelten.

En kunnen er eventuele versiersels van marsepein of fondant op, of kunnen die bij de botercreme extra ook smelten.

Heeft iemand hier ervaring mee?

2

Re: CC met botercreme extra invriezen?

niemand?? :think:

3

Re: CC met botercreme extra invriezen?

Audrey76, ik zit exact met dezelfde vraag.
Ben jij intussen wijzer geworden of dit gaat?
Ik heb iemand die taart en CC wil bestellen maar ik ben dan misschien op vakantie, ze wilde alles wel invriezen. Maar ik weet dus niet of dit gaat met een toefje op de cupcake.

Ik hoop dat iemand het antwoord heeft

4

Re: CC met botercreme extra invriezen?

ik heb vprige week cupcakes met meringue bc gemaakt ingevroren en smaakten nog goed

5

Re: CC met botercreme extra invriezen?

Ik heb het nog niet geprobeerd met de suiker, maar alleen een toef moet wel lukken.

Groeten
Audrey

6

Re: CC met botercreme extra invriezen?

Ik zou denken dat de suiker idd nat wordt als je ze ontdooit. Misschien kan je beter zonder suiker invriezen en na het ontdooien in de suiker dopen...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek