Onderwerp: marsepein 1:2
Hallo
Wie heeft hier wel eens meegewerkt?
Zou graag willen weten ofdat deze fijn werkt.
Gebruik nu 1:3 of 1:4
Groetjes Monique
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein 1:2
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo
Wie heeft hier wel eens meegewerkt?
Zou graag willen weten ofdat deze fijn werkt.
Gebruik nu 1:3 of 1:4
Groetjes Monique
Hoi,
Ik heb er nog niet mee gewerkt, maar dat komt ook omdat ik 1:3 het prettigste vind om mee te werken.
Daarnaast is volgens mij 1:2 erg duur......?
Ze hebben deze hier bij de sligro 7,95 de kg dus dat valt wel mee, maar weet niet goed wat het verschil is .
Groetjes Monique
de 1:2 marsepein is groffer, er zitten meer amandelen in.
1:3 of 1:4 is het best geschikt om te bekleden.
okee
bedankt dan ga ik het niet halen
Ze hebben ook fondant misschien doe ik dat dan wel
Groetjes Monique
heb van de sligro 1:2 maar ik vindt hem niet fijn, ik krijg hem slechter uitgerold dan de marsepein die ik meestal gebruik ,weet alleen niet wat daar de verhouding van is
heb van de sligro 1:2 maar ik vindt hem niet fijn, ik krijg hem slechter uitgerold dan de marsepein die ik meestal gebruik ,weet alleen niet wat daar de verhouding van is
O okee bedankt voor je reactie dan ga ik het niet halen.
en de fondant van de sligro heb je die wel eens gebruikt?
daacht dat hun alleen glazuurfondant hadden heb daar eerlijk gezegd nog nooit rolfondant gezien, maar dat zal ook wel liggen aan de filiaal waar je heengaat.
Als ze die echt hebben wil ik hem nog wel uitproberen
Ook ik heb alleen emmertjes glazuurfondant gezien. Had het ook gekocht in de veronderstelling dat het rolfondant was... Op de emmer staat namelijk gewoon "fondant"...
klopt staat bij kleine lettertjes geloof ik glazuurfondant.
ik moest rolfondant hebben maar heb uiteindelijk de glazuur voor cc gebruikt.
bij ons zit de dommelsche watermolen (klein winkeltje wat meer voor dieren is) en die heeft alles van bakels.
zat me net te bedenken dat ik die superfijn vindt
ik gebruik altijd de 1:2 van de sligro en dat werkt prima. heb nog nooit problemen gehad met uitrollen of bekleden (maar nu bak ik ook niet mega veel maar toch...)
heb in het begin ook het emmertje fondant gekocht. ik stopte meteen mijn hand erin om een stuk eruit te halen, ieeeh jeggie het was idd glazuur fondant
sligro verkoopt emmers rolfondant van bakels (5 kg)
sligro verkoopt emmers rolfondant van bakels (5 kg)
vandaag bij Sligro geweest hadden ze niet.
bij Hanos wel 5 kg van bakels ik geloof 24,80 ex btw
Ik heb wel eens 1 op 2 gebruikt. Het uitrollen enzo gaat prima
Wel vind ik dat de bekleding dan niet zo mooi glad wordt.
kan ook niet,want zitten meer amandelen in.
Ik krijg dus wl een glade lap maar met structuur (hoop dat je het nog snapt)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein 1:2
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.