Onderwerp: vertaling engels recept
Ik heb het recept gekregen voor de Cute Chick
maar mijn "taarten engels" is niet zo goed.
Is er iemand die het me kan en wil vertalen?
Alvast heel erg bedankt
Vivke
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » vertaling engels recept
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb het recept gekregen voor de Cute Chick
maar mijn "taarten engels" is niet zo goed.
Is er iemand die het me kan en wil vertalen?
Alvast heel erg bedankt
Xie geen recept
het is een pdf, hier is de link: www.kidsshop.be/cuteChick.pdf
Ik wil je graag helpen, maar da's wel heul veul text: kun je aangeven welke stukken/woorden precies het probleem zijn?
ik ga proberen een word document te maken met mijn vertaling, waar je dan eventueel in kan bijpassen/aanvullen, is dat prima voor je?
Inderdaad wel heel erg veel tekst....
Wel leuk dat je de beschrijving uiteindelijk gevonden hebt. Heb hem gelijk opgeslagen
hier is een reeds gedeeltelijk vertaald word document.
Wie zet de puntjes op de i?
http://www.kidsshop.be/CuteChick.doc
(opslaan: klik met rechtmuisknop op link, en dan doel opslaan als..)
cake board - cake drum (onderplaat)
Icing confectioners sugar - Bakkers poedersuiker
sugar shaker - suiker bus (misschien bedoelen ze hier een zeef)
rolpin - rolstok ofwel deegroller
sticking - plakken
Trimming the excess from around the edge - losmaken aan alle zijden
Trim the crust from the cake keepin te ronded top on each where te cake have risen. - snij de korst van de cake, maak vlak ( als het niet egaal gerezen is en een bolling hebt bv.)
smoothing around the shape and tucking the sugapast underneath - overal glad maken en volgens mij zeggen ze dan dat je de fondant eronder moet stoppen (ik snij het eraf)
Smooth the surface of both cakes wit a cake smoother - glad maken van de bovenkant van beide cakes met een smoother* * in webshop te koop maar je kan het ook met de muis van je hand.
Succes ermee
Trimming the excess from around the edge - losmaken aan alle zijden
Dit betekent dat je het overtollige fondant, na het bekleden van je cake drum weg moet snijden.
Trim the crust from the cake keepin te ronded top on each where te cake have risen. - snij de korst van de cake, maak vlak ( als het niet egaal gerezen is en een bolling hebt bv.)
En dit wil zeggen dat je de de korst van de cake moet halen/snijden, maar juist de bolling moet behouden!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » vertaling engels recept
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.