1

Onderwerp: kruimels op de appeltaart

de appeltaart die maak vind iedereen erg lekker alleen vind ik de kruimels er op niet zo. ikmaak het van boter, bloem en basterdsuiker. ze worden maar niet krokant weten jullie wat?

2

Re: kruimels op de appeltaart

Ik gebruik het volgende recept voor appelcrumble

400g bloem
240g suiker
300 boter (in stukjes)
2 eierdooiers
1 zakje vanillesuiker

Meng de bloem, de suiker, vanillesuiker en een snufje zout in een kom. Kneed de stukjes boter door het mengsel. Voeg een eierdooier toe, meng alles goed en voeg de tweede eierdooier toe. Even in de koelkast en daarna kan je het gebruiken.

Ik hoop dat je er iets aan hebt! :)

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: kruimels op de appeltaart

De boter en bloem tot kruimels maken dan de bruine suiker er losjes door mengen.
En dan de geheime tip: koekkruiden  :shh:

4

Re: kruimels op de appeltaart

Mij lukte het ook nooit mooie kruimels te maken..het bleef een beetje korrelig..melig zeg maar. Gebruik nu een pastry blender en dat werkt echt perfect. Misschien een tip?