1

Onderwerp: te vroeg de boter bij de swiss...

meringue crème... Tenminste ik had nog een klontje aan me mes dus ik gooide dat er al bij voordat er pieken in de crème zaten.. En nu wordt mijn creme maar niet stijf.... En nu? Heeft iemand van jullie dat wel eens gehad?

Groetjes Maris
www.ovenheerlijketaartjes.nl hier kan iedereen mijn taartjes bewonderen :D en tegenwoordig ook op www.taartjesvanmariska.hyves.nl

2

Re: te vroeg de boter bij de swiss...

Opnieuw beginnen helaas, door het vet worden je eiwitten niet stijf en die krijg je ook nooit meer stijf.

Groetjes Melanie

3

Re: te vroeg de boter bij de swiss...

Shit ik was hier al bang voor  :s  oehhh en als ik ergens een hekel aan heb is opnieuw beginnen  :lol:  hij is trouwens wel erug lekker hahha :Y

Groetjes Maris
www.ovenheerlijketaartjes.nl hier kan iedereen mijn taartjes bewonderen :D en tegenwoordig ook op www.taartjesvanmariska.hyves.nl