1

Onderwerp: Bekleden met mmf

Ik heb afgelopen weekend voor het eerst een taartje bekleed met mmf. De taart had ik afgesmeerd met botercreme gemaakt met de mix.
Nu is er aan de binnenkant van het mmf (de kant die tegen de botercreme zit) glazig geworden en krijgt daar door een beetje een vreemde structuur in de mond (hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel)

Nu is mijn vraag is dit nou het smelten van de bekleding waar hier vaak over gesproken wordt. Ik heb er namelijk met bekleden met marsepein nog nooit last van gehad en daar gebruik ik de zelfde mix voor.

Zou ik dit de volgende keer kunnen verhelpen door af te smeren met 1:1 botercreme of de meringue botercreme.

2

Re: Bekleden met mmf

jepssss er zit nl water in de mix en daar kan je fondant niet tegen.
Dus afsmeren met botercreme 1:1  :Y

"Count your rainbows....not your thunderstorms...."

3 Laatst bewerkt door Saskia mv Lisa (22-04-2010 08:43)

Re: Bekleden met mmf

Moonfairy schreef:

jepssss er zit nl water in de mix en daar kan je fondant niet tegen.
Dus afsmeren met botercreme 1:1  :Y

Kan het ook met de merinque botercreme. Ik vind namelijk de 1:1 net lekker.

Ik heb inmiddels het antwoord al gevonden in een andere topic. Het kan dus ook met merinque botercreme.

4

Re: Bekleden met mmf

ja hoor dat kan ook  :Y

"Count your rainbows....not your thunderstorms...."