1

Onderwerp: Dijkje botercreme bij mona toetje?

Ik ga zometeen een taart bakken en die wil ik vullen met een laagje Swiss Merenque Botercréme met chocola en een laag mona toetje aardbeienkwarktaart.

Is het verstandig om bij de laag van het monatoetje een dijkje te maken van de botercreme? En zou je dat doen met of zonder chocola?

Afsmeren met botercréme met of zonder chocola?

'Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt'

2

Re: Dijkje botercreme bij mona toetje?

Ik zou gebruik maken van een dijkje voor het monatoetje.
Ik denk dat daar dan wel chocolade in kan.

www.bakselsvanbientje.nl - Voor gezellige workshops & winkel in Meteren
www.shopvanbientje.nl - Voor alle benodigdheden en ingrediënten online

3

Re: Dijkje botercreme bij mona toetje?

Ik maak nooit een dijkje, maar blijf met de vulling iets van de rand af. Is tot nu toe goed gegaan  ;)

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties