1

Onderwerp: gebroken wit

Ik heb op 7 mei een bruidstaart en het bruidspaar wil de taart gebroken wit. Laat je dan de marsepein zoals ie is of kleur je het dan? en als je het kleurt welke kleur gebruik je dan?

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

2

Re: gebroken wit

Ik zou marsepein wit kleuren, want dat wordt zowiezo niet spierwit, maar een beetje roomkleurig. Natuurlijk hangt het af van de hoeveelheid witte kleurstof je gebruikt.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

3

Re: gebroken wit

Laatst moest ik deze kleur ook hebben. Ik heb toen witte marsepein gekleurd met een beetje Ivory. Ik had deze nodig om een Douwe Egberts koffiekopje te krijgen. Weet je wel, die met het rode logo erop. Ik had meer kleurstof nodig omdat het donkerder moest zijn dan gebroken wit.

4

Re: gebroken wit

door de marsepein wat wit mengen dan krijg je een mooi lichte kleur

een dag zonder taart is een dag niet geleefd

5

Re: gebroken wit

geld dat ook voor ivoor?

inmiddels niet meer beginnend,maar al best wel een goede taarten prinses,ik ben alleen geen held in foto s plaatsen

6

Re: gebroken wit

Ik lees graag even mee.

7

Re: gebroken wit

marsepein mengen met fondant. krijg je een hele mooie kleur en werkt erg mooi af.

groeten Annemieke
Cake It

8

Re: gebroken wit

Ik zou ook marsefond maken!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"