Onderwerp: taart dinsdag bakken, zaterdag eten?
Mn zusje viert as zaterdag haar verjaardag. Ik zou haar eerst gaan helpen met een taart/cake/cc's maken maar nu ga ik onverwachts een weekend weg met mn werk.
Zusje vind dat niet erg maar wil toch wel erg graag een taart van mij, dus ik wil haar uiteraard helpen, en vind het ook veel te leuk om te doen.
Nu wil ze dus eigelijk niet een hele grote taart, ze gaat zelf ook nog brownies bakken enzo, dus liever iets van cc's, petit fours of een cake met marsepein eromheen.
Maar...ik moet woensdag zelf werken en donderdag weg voor het lange weekend weg dus heb ik alleen dinsdag tijd om wat te bakken.
Maar ze heeft niet echt plek in de vriezer dus punt word nu het bewaren...
wat kan ik het beste maken? Blijft iets groters zoals een cakes of juist het kleine spul langer vers? Ik kan natuurlijk een vulling maken die buiten de koelkast kan, kan ze het dan op bv een beetje een koele slaapkamer zetten of is in de koelkast toch beter?
Denken jullie dat het uberhaupt haalbaar is op deze manier?
Alls tips welkom!