1

Onderwerp: als ik vandaag een taart maak, en hij moet zaterdag gegeten worden...

Is ie dan nog een beetje lekker als ik em niet in de vriezer stop, maar gewoon in de koelkast?

Heb namelijk morgen en overmogen 0,0 tijd.

De meneer van mevrouwtaart

2

Re: als ik vandaag een taart maak, en hij moet zaterdag gegeten worden...

Ik zou hem in de vriezer doen en vrijdag er weer uithalen. Het is tenslotte pás woensdag.

Volg je hart...want dat klopt!

3

Re: als ik vandaag een taart maak, en hij moet zaterdag gegeten worden...

Ik zou hem bekleed en wel in de vriezer doen (mits je de ruimte hebt  ;) ), vrijdagavond eruit halen en in je koelkast laten ontdooien...

Succes  :Y

in mijn dromen maak ik de mooiste taarten...
Ook voor printjes op icing en frosty!

4

Re: als ik vandaag een taart maak, en hij moet zaterdag gegeten worden...

Hangt van je vulling af; met jam en crème kan dat prima, zelfs buiten de koelkast, maar met een room- en/of fruitvulling zou ik het niet doen...

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!