1

Onderwerp: zwarte royal icing

Hi,

ik probeerde vandaag zwarte royal icing te maken met Americolor Super Black, nou niet dus. Grijs werd het, nog een beetje zwart erdoor, het bleef grijs.

Ik ben bang om nog meer zwart erin te doen, omdat ik denk dat het toch niet zwarter wordt. Is het iemand ooit gelukt om het zwart te krijgen? Moet ik echt veel meer zwart erin doen?

2

Re: zwarte royal icing

Je moet inderdaad behoorlijk wat zwart gebruiken  :(  :Y

3

Re: zwarte royal icing

djehr schreef:

Je moet inderdaad behoorlijk wat zwart gebruiken  :(  :Y

Wordt het dan toch echt zwart? Krijgen de eters niet zwarte tanden? Ik wil alleen maar kleine stippen ermee maken, dus zwarte tanden zal misschien wel meevallen.

4

Re: zwarte royal icing

Ik zoek even een voorbeeldje voor je op....

5

Re: zwarte royal icing

djehr schreef:

Ik zoek even een voorbeeldje voor je op....

thanks

6 Laatst bewerkt door djehr (13-04-2010 16:16)

Re: zwarte royal icing

http://www.mijnalbum.nl/Foto-WUTWPGPM.jpg
De dunne lijntjes zijn met zwarte royal icing. De grotere vlakken met zwarte marsepein. Je ziet geen kleurverschil

Je moet er vooral voor zorgen dat je niet teveel royal icing tegelijk probeert te kleuren. Want voor stipjes heb je maar weinig nodig en je hebt wel heel wat zwart nodig om et te kleuren

7

Re: zwarte royal icing

Geweldig. Bedankt voor al je moeite. Trouwens, een prachtige taart en erg netjes geschreven.

8

Re: zwarte royal icing

het is gelukt, de tip van 'niet teveel tegelijk kleuren' heeft geholpen. Bedankt nogmaals