1

Onderwerp: bisc verwerken uit de diepvries

Hallo,

Wellicht is deze vraag al vaker gesteld. Ik kan hem helaas niet vinden.

Kun je de bisc ook vullen en afwerken als deze nog bevroren is. Is dit dan makkelijker of juist niet.

Ik wilde dit gaan doen, maar wel van te voren door in laagjes snijden.

Alvast bedank voor jullie hulp

2

Re: bisc verwerken uit de diepvries

Ik zou et niet doen.. vocht komt vrij bij ontdooien.. vocht = smelt gevaar ;) 
En een bevroren biscuit is echt binnen no time ontdooid

3

Re: bisc verwerken uit de diepvries

Zeker als je hem al in laagjes hebt gesneden is een biscuit in no time ontdooid. Ik vind het prettiger werken als het niet meer bevroren is, dan 'vormt' het biscuit ook meer naar de vulling.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: bisc verwerken uit de diepvries

ja als ik het zo lees is het ook wel te begrijpen.

Bedank