1

Onderwerp: SPOED!!! taart zakt in

HELP mn biscuit komt net de over uit, maar het midden zakt in!

Wat moet ik hiermee doen?? terug de over in? Moet ik het op een warme plaats laten afkoelen?? SOrry voor deze vragen, maar het is mn 2de taart en bij de eerste taart ging het gewoon goed...

facebook.com/caro.taartencupcakes

2

Re: SPOED!!! taart zakt in

ingezakt krijg je niet weg je hebt de oven miss. te heet gezet of de oven te snel open gedaan?? is ie gaar vanbinne? niet gaar maar toch donker aan de buitenkant? afdekken met alluminium folie en trug de oven in! xxx

Re: SPOED!!! taart zakt in

mmmm okeee, hij is wel gaar van binnen, dus dat is wel goed gegaan, alleen het midden is echt lager dan de buitenrand, naja dan moet ik dit misschien maar eraf snijden... :/  Bedankt in ieder geval

facebook.com/caro.taartencupcakes

4

Re: SPOED!!! taart zakt in

boven kant van de biscuit is de onderkant e dus kan zijn als je hem of de rooster stort dat je het niet ziet x

5

Re: SPOED!!! taart zakt in

Wanneer ik mijn beslag in de bakpan heb gedaan, maak ik een kuil in het midden. Na het bakken zakt het kapsel toch altijd iets in. Doordat mijn beslag dus aan de randen hoger is, is mijn kapsel bijna gelijk. Ik gebruik ook de onderkant maar het maakt mijn taarten wel strakker.