Onderwerp: Bekleden met wat?
ik vroeg me af met wat jullie jullie taarten bekleden, heb eens een taart bekleed wel vrij dikke laag achteraf gezien met rolfondant, en de mensen die er van aten vonden dit veel te zoet, dan een stukje gegeven van een taart waar ik enkel bekleed heb met icing, dat vonden ze ook veel te zoet, de laatste da ik gemaakt heb heb ik klop klop over gestreken, maar kreeg een enkel maar een dun laagje op en enkel wat versierd met icing. dat vonde ze al beter maar de klop klop laag was te dun.
NU vroeg ik me af Hoe jullie het doen?
mijne biscuit vinden we ook altijd iets te droog, ook al werk ik met lagen hoe zou dat komen??
Nog een andere vraagje hoe hoog mag je taart max zijn met lagen tussen??
wat ik heb zon een 5 cm biscuit dan banketbakkerrooms met fruit ( de laatste paastaart) en dan terug 5 cm biscuit.
tegen 17 april moet ik een taart voor 30 man maken voor een communie en wil ik het zo goed mogelijk maken! iemand foto's van communietaarten??
Dus alle tips zijn welkom.