Onderwerp: Botercrème?
Hallo,
Ik zie veel verschillende recepten van botercrème. Maar wat voor een recept kan ik het beste gebruiken om cupcakes?
Alvast bedenkt
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Botercrème?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
Ik zie veel verschillende recepten van botercrème. Maar wat voor een recept kan ik het beste gebruiken om cupcakes?
Alvast bedenkt
wat wil je met de botercreme doen dan?
wil je er een toef van maken, wil je het er op smeren en dan met marsepein fondant versieren??
wat wil je met de botercreme doen dan?
wil je er een toef van maken, wil je het er op smeren en dan met marsepein fondant versieren??
Met de botercrem wil ik toefjes op de cupcakes maken om ze zo te versieren. Ik hoop dat iemand me hier verder mee kan helpen.
even via de zoekfunctie bovenin, zoeken op toef en dan rubriek decoreren selecteren
merengue botercreme !
merengue botercreme
!
Staat van merengue botercreme ook een recept op dit forum?
yep, bij recepten links in het menu <- "Menringue Botercreme"
yep, bij recepten links in het menu <- "Menringue Botercreme"
Bedankt ik heb het gevonden. Maar nu heb ik nog een vraagje. deze creme kan je denk ik goed op een cupcakje spuiten. Maar wordt deze creme stijf/hard of blijft het gewoon zacht?
Bij de Menringue Botercreme staat dat er 140 gram wiwitten erin moeten maar hoeveel eieren zijn dit ongeveer weet iemand dat?
de zoekfunctie al geprobeerd?
Een ei maatje M is ongeveer 50 gram.............wit + dooier dus
Een ei maatje M is ongeveer 50 gram.............wit + dooier dus
waarvan 35 eiwit en de rest dooier.
en idd graag eerst de FAQ lezen en zoekfunctie gebruiken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Botercrème?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.