Onderwerp: Laten drogen of toch tylose gebruiken

Ik wil graag gaan boetseren, maar daar heb je tylose vaak voor nodig om het wat harder te laten worden, maar wat nu als het is uitverkocht.
Ik heb wel wat crisco staan, kan ik het ook daar mee boetseersels harder laten worden of toch wachten dat er weer tylose binnen is.
Of als ik dingen moet laten drogen, hoelang droogtijd heeft het nodig? 24 uur/48 uur?

Alvast beedankt.

Met vriendelijke groet,

Taartje-aardbei33.

Carpe Diem

2

Re: Laten drogen of toch tylose gebruiken

crisco denk ik gaat het juist niet drogen

ga eens vragen bij de apotheek die verkopen dat ook xxx

Re: Laten drogen of toch tylose gebruiken

ik meld je eventjes.. deze staat op de verkeerde plek. :Y

Groetjes Natasja!

Re: Laten drogen of toch tylose gebruiken

[move]---> decoreren

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

5

Re: Laten drogen of toch tylose gebruiken

crisco maakt niet hard... crisco is juist vet dat er voor zorgt dat je marsepein/fondant soepeler maakt. De meeste fondant hard uit zichzelf al uit, maar als je echt voor zekerheid wiltgaan dan even wachten tot de tylose er weer is  :Y

hoe lang  het moet drogen hangt er van af hoeveel je er doorheen doet, hoe dik je fondant is etc. Meestal is 48u wel genoeg.

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

Re: Laten drogen of toch tylose gebruiken

bedankt! :thumb:
Sorry voor de verkeerde topic :s

Carpe Diem