1

Onderwerp: slagroom vraagje

ik wil een slagroomtaart maken voor mijn man
hij houd niet van marsepein of foldant
welke slagroom gebruiken jullie?
ik had in het weekend zaanse hoeve maar nadat ik er 2 eetlepels suiker in had gedaan heb ik me een breuk staan kloppen
werd wel dik maar hield toch iets waterigs
ik ga hem vullen die taart met bananen/chocomouse
en wil hem dan van buiten decoreren met slagroom
dit kan toch wel?

2

Re: slagroom vraagje

Ik gebruik altijd gewoon slagroom van de aldi.
Wel zorgen dat hij goed gekoelt is.


Iedereen heeft zo zijn merk slagroom en ik ben goed te spreken over de pakjes vd Aldi ;)

De groeten uit Brabant van TAMARA
https://www.facebook.com/TamaraNL1977

3

Re: slagroom vraagje

Ik gebruik altijd zaanse hoeve. Maar idd wel zorgen dat hij goed koud is en ik doe er ook altijd een zakje klopfix door.

Ik denk dat je met een garde de slagroom klopt, en dan ben je idd wel even bezig. Ik gebruik de handmixer of de keukenmachine (ligt aan de hoeveelheid) en dan ben je ook wel een minuutje aan het kloppen.

*D

If there's no chocolate in heaven, I'm not going!!!
Trots op mijn nieuwe website! Taartenfreak.nl

4

Re: slagroom vraagje

ik doe voor de binnenkant slagroom met suiker en klopfix, jumbo huismerk...
voor de buitenkant gebruik ik aangevette slagroom.. die blijft beter zitten.. (mascarpone met slagroom en een zakjes klopfix)

Lekker feestelijk rond.....

5

Re: slagroom vraagje

voor slagroomtaart doe ik trouwens gewone slagroom met klop fix zodat de slagroom stevig blijft

De groeten uit Brabant van TAMARA
https://www.facebook.com/TamaraNL1977

6

Re: slagroom vraagje

Ik heb al behoorlijk wat slagroomtaarten gemaakt. Ik bekleed ze met de slagroom van AH met een zakje klopfix 4 theelepels suiker en een dopje vanillearoma. Een regelrechte hit!!

life is uncertain, eat dessert first!