1

Onderwerp: banketbakkersroom dik

hallo.
ik had vrijdag banketbakkersroom gemaakt en ik wil het smeren op de biscuit en me biscuit scheurde kapot, maak ik soms me vulling te dik. ik doe het volgens mix van shop. ik maak het zodra de biscuit in de oven sta. wat doe ik fout??

Re: banketbakkersroom dik

Waarschijnlijk is je room te dik en je biscuit te 'vers'!

Wanneer je het kapsel eerst even in de vriezer zet en de room wat dunner maakt (niet TE dun) met melk of slagroom....moet het lukken!

Succes!

3

Re: banketbakkersroom dik

Of je maakt er Zwitserse room van (opgeklopte slagroom er door heen spatelen)'

Ik gebruik ook de Banketbakkersroom-mix en ik vind het ook te stevig, dus doe ik er opgeklopte room doorheen; vind ik zelfs lekkerder :Y

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

4

Re: banketbakkersroom dik

Ik heb het ook weleens te lang laten staan, het moet eigenlijk na een paar minuutjes gelijk op (in) de taart!

Ik vind het verder altijd superspul! En heerlijk!!  :9

Groetjes, Linda

5

Re: banketbakkersroom dik

Doe het in een spuitzak en je kan het er zo opspuiten , geen gesmeer meer ;)

Voor meer handige How to's, Sjablonen, Tips en Adviezen voor taarten !! Wordt lid van
http://bakingdreamcakes.hyves.nl/

6

Re: banketbakkersroom dik

ik smeer het nooit binnen een paar minuten op te taart, en dan is het idd dik

Ik roer het dan altijd nog ff flink door en dan is het weer smeerbaar

Alles goed???? nee 3 fout