1

Onderwerp: vulling in taart

Wie heeft er ervaring met een vulling in een taart die bestaat uit een laag banketbakkersroom en een laag mokka botercreme?

Is dit een combinatie?

Groetjes Cindy

2

Re: vulling in taart

Geen ervaring mee....
Maar het lijkt mij persoonlijk wel 'zwaar'. Ik zou misschien een laagje chocolade ofzo bij de mokka doen...
Groetjes, wendy

Enkel met het hart kan men goed zien,
het essentieële is onzichtbaar voor de ogen.

3 Laatst bewerkt door G.I. Jane (06-04-2010 12:20)

Re: vulling in taart

Ik zou slagroom met slagroomversteviger doen ipv bbr, dat doen ze bij nougatinetaarten (schuimtaart) ook.

Groeten van Suzanne
Van huis uit Koopmans.

4

Re: vulling in taart

Bij BBR vind ik iets van vruchten lekker. Vlaaivulling of jam. Bij mokka idd iets van chocolade. De combi mokka + BBR lijkt mij niet zo  :nooo