Onderwerp: verscil ouwel en frosting
kan iemand mij vertellen wat het verschil is? wil wat laten drukken maar heb geen idee waarop.
bedankt
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » verscil ouwel en frosting
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
kan iemand mij vertellen wat het verschil is? wil wat laten drukken maar heb geen idee waarop.
bedankt
Van dit forum heb ik begrepen dat afdrukken op frosting-sheets veel mooier zijn en dat een betere smaak heeft dan ouwel (ouwel is net als dat snoeppapier wat je bijv. van Look-O-Look kan kopen).
Misschien kan je via de zoekfunctie de precieze verschillen opvragen.
Succes !
De verschillen in het kort;
Frosty is gemaakt van een fondant/suiker laagje en geeft een mooie scherpe afdruk, het blijft buigzaam dus is perfect aan de zijkant van een taart aan te brengen. Je kan de frosty sheet vastzetten met icing/piping gel of eetbare lijm.. een klein beetje water is vaak ook genoeg. Frosty heeft een lichte vanille smaak.
Ouwel is eetbaar papier het geeft een mooie afdruk maar niet zo scherp als op frosty. Ouwel is perfect aan te brengen op slagroom (frosty zal smelten) maar kan ook aangebracht worden met icing/piping gel of eetbare lijm. Ouwel is smaakloos.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » verscil ouwel en frosting
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.