1

Onderwerp: verscil ouwel en frosting

kan iemand mij vertellen wat het verschil is? wil wat laten drukken maar heb geen idee waarop.

bedankt

2

Re: verscil ouwel en frosting

Van dit forum heb ik begrepen dat afdrukken op frosting-sheets veel mooier zijn en dat een betere smaak heeft dan ouwel (ouwel is net als dat snoeppapier wat je bijv. van Look-O-Look kan kopen).

Misschien kan je via de zoekfunctie de precieze verschillen opvragen.

Succes !

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

3

Re: verscil ouwel en frosting

De verschillen in het kort;
Frosty is gemaakt van een fondant/suiker laagje en geeft een mooie scherpe afdruk, het blijft buigzaam dus is perfect aan de zijkant van een taart aan te brengen. Je kan de frosty sheet vastzetten met icing/piping gel of eetbare lijm.. een klein beetje water is vaak ook genoeg. Frosty heeft een lichte vanille smaak.
Ouwel is eetbaar papier het geeft een mooie afdruk maar niet zo scherp als op frosty. Ouwel is perfect aan te brengen op slagroom (frosty zal smelten) maar kan ook aangebracht worden met icing/piping gel of eetbare lijm. Ouwel is smaakloos.