1

Onderwerp: zoetstof

ik wou net de aardbeimousse maken
ik heb dus gelatine gekocht enzo
maar nu had ik 2 vraagjes

laat je de blaadjes gewoon in wat water weken en dan zo in de aardbeimousse en mixen of hoe doe je het precies.

en ik wou de suiker vervangen door zoetstof maar hoeveel zou ik daarvan gaan gebruiken?

bedankt alvast

2

Re: zoetstof

hallo

Over de zoetstof kan ik niets zeggen, maar als je toch gelatine gaat gebruiken dan moet je koud water nemen en de blaadjes er in laten weken tot ze glibberig zijn en dan moet je ze uitknijpen en in een pannetje onder constant roeren laten oplossen en dan erbij doen.

groetjes Sarah

3

Re: zoetstof

fantastisch
bedankt voor je antwoord
ik en gelatine ging nooit samen, nogmaals proberen:-)

4

Re: zoetstof

Ik zou geen zoetstof gebruiken in een vulling. Een taart is toch al een caloriebom, en ik zou niet gaan inkorten op suiker. Ik vind zoetstof echt niets goeds doen voor de smaak  :nooo

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...