1

Onderwerp: Moeilijk thema...vond ik

Hallo allemaal,
verzoek aan mij was om een taart te maken voor een tweetal dat in Oostenrijk hun Anwärter (ski-leraar) diploma heeft behaald...lastig thema vond ik 't.
En dan blijkt tijdens de uitvoering ook nog dat dat wat je in je hoofd hebt zich niet vertaald naar de werkelijkheid...   :D
Ach ja, gelukkig was ie wel heeeeeeeerlijk. En had ik er genoeg glitter op gedust dat ie toch nog een beetje glamourous was  :lol:

Onderste laag chocoladebiscuit met caramelmousse, "berg" gewone biscuit met mascarpone en mandarijntjes:
http://lh3.ggpht.com/_3TD1aAFTa7o/S7RaLvisEDI/AAAAAAAAAMU/kPjI5c-OJbM/s576/P1000329.JPG
http://lh5.ggpht.com/_3TD1aAFTa7o/S7RaMBFU3zI/AAAAAAAAAMY/_0hS1S84M60/s576/P1000332.JPG

2

Re: Moeilijk thema...vond ik

leuke taart en dan is het inderdaad goed wanneer hij heeerlijk is  :Y

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

3

Re: Moeilijk thema...vond ik

heel leuk

4

Re: Moeilijk thema...vond ik

mooie berg

5

Re: Moeilijk thema...vond ik

Leuk taartje!!!

Groetjes San

6

Re: Moeilijk thema...vond ik

Leuk en origineel!

7

Re: Moeilijk thema...vond ik

Wel een lastig thema, maar leuk geworden toch? :)

Mijn website: Presentaart

8

Re: Moeilijk thema...vond ik

leuk taartje....;)   hoe heb je eigenlijk die caramelmouse gemaakt???

liefs moortje

Re: Moeilijk thema...vond ik

moortje schreef:

leuk taartje....;)   hoe heb je eigenlijk die caramelmouse gemaakt???

liefs moortje

Hoi Moortje,
eigenlijk moet ik toffeemousse zeggen: 400ml slagroom verwarmen met 1 zak Lonka toffee totdat de toffee gesmolten is, dan laten afkoelen in de koelkast en kloppen als slagroom. Heerlijk!