Domi_nique schreef:hier ook een 'stomme' vraag van een beginneling.
ik wil binnenkort ook een stapeltaart maken en had bedacht dan een kartonnetje tussen de onderste en bovenste laag te doen zodat als ik ze voor het snijden van elkaar afhaal er geen cake-resten van de bovenste taart op de onderste achterblijven, maar nu vroeg ik me af of ik nog iets moet doen om de onderste taart te verstevigen, zakt hij niet in als ik er nog een taart bovenop zet? moet ik sateprikkers in de onderste taart steken zodat het karton met de bovenste laag daardoor onderstuent wordt?
alvast bedankt!
Ik zou een dubbel kartonnetje tussen de taarten toen, met de niet vetvrije kant op elkaar geplakt. Zo blijft het niet aan je marsepein of fondant plakken.
Voor het stapel kan je dowels, kitkat of rietjes gebruiken, anders is inderdaad de kans groot dat hij in elkaar zakt.
Voor meer info kan je (zoals Tirza al schreef) even op tartacadabra.com kijken, bij de how to´s
Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...