1

Onderwerp: caramnelsaus vraag?

Hallo,

ik wil een taart vullen chocopasta en caramelsaus.

Is dit een goede combi?

hoe maak ik de caramel saus het beste?


Bedank voor jullie hulp

2 Laatst bewerkt door nnicole1234 (01-04-2010 11:07)

Re: caramnelsaus vraag?

Dat is een goed combi denk ik (ik heb het gedaan met de snelle choc mousse en dulce de leche  :9  :9  :9

Voor de dulce de leche (caramel) moet je even de zoekfunctie gebruiken (of gewoon links bij de vulling recepten kijken)

Succes !

Groetjes Nicole

Re: caramnelsaus vraag?

of botercreme met caramelsmaak van patidess

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"

4

Re: caramnelsaus vraag?

Dulce de Leche maak ik door een blikje gecondenseerde melk 2 uur te koken in heet water. Zorg dat het blikje ten alle tijden helemaal onder water staat dan gaat het goed en af en toe het blikje draaien. Daarna blikje laten afkoelen, opmaken en dan roer ik er nog wat gewone botercreme doorheen om het makkelijker smeerbaar te maken op de taart.

Daarnaast maak ik heel vaak een combi met de pure chocoladefudge die staat bij recepten op het forum. Ook makkelijk te maken en je kan er ook de taart mee afsmeren en dijkjes mee spuiten voor de caramel.

Bij ons de onbetwiste favoriet!

Groeten van Suzanne
Van huis uit Koopmans.