Onderwerp: caramnelsaus vraag?
Hallo,
ik wil een taart vullen chocopasta en caramelsaus.
Is dit een goede combi?
hoe maak ik de caramel saus het beste?
Bedank voor jullie hulp
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » caramnelsaus vraag?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
ik wil een taart vullen chocopasta en caramelsaus.
Is dit een goede combi?
hoe maak ik de caramel saus het beste?
Bedank voor jullie hulp
Dat is een goed combi denk ik (ik heb het gedaan met de snelle choc mousse en dulce de leche
Voor de dulce de leche (caramel) moet je even de zoekfunctie gebruiken (of gewoon links bij de vulling recepten kijken)
Succes !
Groetjes Nicole
of botercreme met caramelsmaak van patidess
Dulce de Leche maak ik door een blikje gecondenseerde melk 2 uur te koken in heet water. Zorg dat het blikje ten alle tijden helemaal onder water staat dan gaat het goed en af en toe het blikje draaien. Daarna blikje laten afkoelen, opmaken en dan roer ik er nog wat gewone botercreme doorheen om het makkelijker smeerbaar te maken op de taart.
Daarnaast maak ik heel vaak een combi met de pure chocoladefudge die staat bij recepten op het forum. Ook makkelijk te maken en je kan er ook de taart mee afsmeren en dijkjes mee spuiten voor de caramel.
Bij ons de onbetwiste favoriet!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » caramnelsaus vraag?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.