Ik gebruik deze: http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=2529
En tot voor kort bakte ik cc's ook altijd via het recept van Nigella; erg lekker maar ik vond ze altijd wel wat 'vast', niet luchtig. Dus nu bak ik ze volgens dit recept van Peggy Porchen:
2 eieren M
100 gram zachte roomboter
100 gram suiker
100 gram zelfrijzend bakmeel
zaadjes van een halve vanillestokje of wat vanillearoma (th.lepeltje)
Mix boter, suiker en vanille licht en luchtig. Klop de eieren apart eerst los; voeg ze dan in een straal toe aan de boter en suikermengsel. Mix nu op half vermogen.
Voeg de zelfrijzende bakmeel toe en mix deze er op lage snelheid van de mixer door.
Vul de cc vormpjes voor de helft. Bak in 12-15 minuten gaar op 200 graden.
Ik doe dan ong. 35 gr. per bakingcup (jaja ik weeg af
) en dan heb ik echt perfecte cc's mooi tot het randje
Groetjes Maji