1

Onderwerp: monchou vragen

Hallo

Ik heb al bij recepten gekeken en de zoekfunctie geraadpleegd.
Nu heb ik echter toch nog wat vragen over de befaamde monchouvulling :
* welke monchou gebruiken jullie.  Heb net de luchtige versie gekocht en deze in een allu wikkel.
* qua recept heb ik er met en zonder gelatine en met klopfix.  Waar zit het verschil?
(klopfix heb ik vorige keer in bonbonbloc vulling gebruikt, en deze was zeer droog en lichtjes korrelig.  Is dit normaal?)
* zou ik het kunnen combineren met een bosvruchtenmousse en in de monchoulaag frambozen?  Of is dit te veel van "het goede"?

alvast bedankt

Claudia

2

Re: monchou vragen

Ik gebruik de versie met de allu wikkel.
En ik doe het zonder de gelatine.
Gewoon monchou zacht kloppen met basterdsuiker, slagroom stijf kloppen  en dan de hele boel bij elkaar doen.
Geen enkel probleem.
Ik zou één van de twee vruchten gebruiken dus of bosvruchten of frambozen.

3

Re: monchou vragen

Ik zou helemaal hetzelfde doen als Riette :-) En gebruik verder ook hetzelfde  ;)

Sukes!!

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"