Onderwerp: Wat voor boter voor moskovisch gebak?
Dag allemaal,
Ik wil morgen moskovisch gebak maken.
Moet ik roomboter of gewone boter daarvoor gebruiken. Of maakt dat niet uit?
Nassira
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wat voor boter voor moskovisch gebak?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Dag allemaal,
Ik wil morgen moskovisch gebak maken.
Moet ik roomboter of gewone boter daarvoor gebruiken. Of maakt dat niet uit?
Nassira
gewone boter??? in principe gebruik je toch voor alles wat met taarten te maken heeft roomboter?
Ik zie sommigen ook wel margarine gebruiken, maar ik gebruik zelf alleen maar roomboter!
in moskovisch gebak gaat toch geen boter? alleen poeders en een boel eieren.
anders heb je cake.
Ik gebruik ook helemaal GEEN boter in Moskovisch gebak....
In het recept van deze site zit wel boter in het moskovisch gebak.
Voor bakken gebruik je, lijkt mij, ook standaard roomboter
Er is een hardnekkige spraakverwarring over wat nou moscovisch gebak is... Er bestaan blijkbaar biscuitmixen waar moscovisch gebak opstaat, en waar je alleen eieren aan toevoegt, maar in (volgens mij) ieder kookboek waar een recept voor moscovisch gebak instaan wordt er echt boter aan toegevoegd, en nee, dan wordt het geen cake ( daarvoor is het te weinig.) Ook bij de recepten op deze website wordt echt onderscheid gemaakt tussen moscovisch gebak en biscuit.
Verder geldt voor mij bij zoetigheid STANDAARD roomboter.
Hihi, ik geef weer eens nagenoeg hetzelfde antwoord als Lautje!
oke, weer wat geleerd.
maar idd altijd roomboter, dat gebruik ik in ieder geval in cake
Ik heb een cursus gevolgd en hier zeiden ze half om half
Ik gebruik voor een cake thuis meestal gewoon margarine hoor. Smaakt prima!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wat voor boter voor moskovisch gebak?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.