1

Onderwerp: Help bosvruchtenbavarois is mislukt (denk ik)

Ik wilde een bosvruchtenbavarois als vulling met kwark, basterdsuiker, slagroom (lobbig geklopt) gelatine en de bosvruchten, alleen had ik geen compote, maar bosvruchten op siroop, nu achteraf denk ik dat ik de siroop achterwege had moeten laten, maar ja, daarvoor is het nu te laat.

Weet iemand hoe ik van dit mengsel wat ik nu dus heb staan alsnog bavarois kan maken ??? Het smaakt nl wel erg lekker....

Alvast bedankt !

2

Re: Help bosvruchtenbavarois is mislukt (denk ik)

Heb je hem al laten opstijven?
Bavarois moet namelijk een hele tijd opstijven!

3

Re: Help bosvruchtenbavarois is mislukt (denk ik)

ja, hij staat al 3 uur in de koelkast, ik heb zojuist gekeken, maar het is nog slappe hap....dit kan ik zo denk ik niet als laagje in de taart doen, ook al spuit ik een dijkje botercreme....

zou ik het kunnen mengen met de botercreme ???
balen, ik zag het nl al helemaal voor me...

4

Re: Help bosvruchtenbavarois is mislukt (denk ik)

Als je kan zou ik hem een nachtje laten staan in de koelkast en morgen nog eens kijken!

5

Re: Help bosvruchtenbavarois is mislukt (denk ik)

ja, zit niks anders op...ben veel te ongeduldig..bedankt iig voor je reactie !!

6

Re: Help bosvruchtenbavarois is mislukt (denk ik)

heb zojuist een beetje gemengd met de botercreme, en ik moet zeggen....is erg lekker, maar weet niet of het zo blijft....dus toch maar wachten........... :mad:

7

Re: Help bosvruchtenbavarois is mislukt (denk ik)

kun je niet nog 1 of 2 blaadjes gelatine toevoegen?

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

8

Re: Help bosvruchtenbavarois is mislukt (denk ik)

compote is vruchten met suiker en gelatine dus ik zou meer gelatine toevoegen als het nog kan.

Groetjes Gerda
as't nie kan zoas't mut, mut ma zoas't kan.