1

Onderwerp: fondant wit?

ik weet niet of ik goed zit, maar ik ben nu bezig met een taart aan het bekleden, maar het valt me op dat mijn fondant tijdens het uitrollen niet wit blijft. hoe hou ik het mooi wit.?

2

Re: fondant wit?

Zorgen dat je heel schoon werkt, dan blijft het wel wit.
Nou heeft rolfondant wel de eigenschap elk pluisje of stofje dat ook maar enigszins in de buurt zweeft aan te trekken, maar goed je handen, je roller en je ondergrond wassen cq afnemen moet al veel helpen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: fondant wit?

Door vooral stof vrij te werken.

En door lichte kleuren aan te trekken. Als ik een taart wit moet bekleden en ik heb een zwarte trui aan, kleed ik me echt om. Dat zwart zie je zo terug op je taart.

En zorgen dat je je handen hebt gewassen (soms blijft er een ander kleurtje aan je handen zitten, zie je direkt op wit).

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

Re: fondant wit?

bedankt daar ga ik zeker wel wat meer doen