1

Onderwerp: Biscuit

Even vraag van mij de biscuit bakken gaat goed hij komt goed omhoog en is erg lekker alleen hoe komt het dat de bovenkant naar binnen valt als het ware....

Onderin gaat hij recht naar boven en dan 2 cm van de bovenkant valt ie naar binnen toe hoop dat jullie de uitleg een beetje begrijpen  :lol:

Wat kan ik daar aan doen of wat doe ik verkeerd...
Bak op 150 graden en 35 minuten prima gaar want als ik de oven te warm zet komt ie bij mij niet goed omhoog .....

Alvast bedankt voor het reageren  :Y

2

Re: Biscuit

bak je basisrecept of mix en zit het in een bakvorm of met ene bakring?

Groetjes, Dorothea.

3

Re: Biscuit

ik bak met biscuitmix van de webshop en PME bakpannen vierkant en rond bij allebei heb ik het  :/

4

Re: Biscuit

ik heb geen ervaring met mix, dus hoop ik dat snel iemand je kan helpen.

Groetjes, Dorothea.

5

Re: Biscuit

kan je misschien een foto laten zien dan is het wat duidelijker.
ik bak met de mix en het komt genoeg omhoog de taart is aan de bovenkant (wat de onderkant wordt) eigenlijk wat bol/rond en valt wat naar binnen toe maar dat is volgens mij normaal en maakt niet uit want je keert hem toch om.

Groetjes Marjon

6

Re: Biscuit

Ja dat bedoel ik dus moet ik om hem dan weer recht te maken wel wat meer boter creme aan de onderkant smeren maar ik dacht dat het misschien aan mij lag maar als meer mensen dat hebben zal dat wel normaal zijn ;)