1

Onderwerp: poe lastig dat royal icing!

Naar aanleiding van een erg leuk boek van Peggy Porschen dat ik al heel lang heb liggen, me nu toch maar eens aan de koekjes gewaagd met royal icing...nou het is niet dat het mislukt is maar moet nog een hoop oefenen!

ik had alvast een paar vragen voor de meer ervaren koekjes versierders hier oa dat ik luchtbelletjes heb in mn icing als ik het op het koekje doe, heb ik dan te hard gemengd/geroerd?

andere tips ook welkom!

taart taart taart!

2

Re: poe lastig dat royal icing!

Gewoon blijven oefenen: het is zoooo leuk!

En die luchtbelletjes, die komen inderdaad voornamelijk door te hard mixen/roeren:ik laat meestal m'n icing even een kwartiertje ofzo (afgedekt!) staan na het verdunnen en ik houd altijd een cocktailprikkertje bij de hand om ze zo snel mogelijk door te prikken.

Succes!

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: poe lastig dat royal icing!

icing van een dag " oud " werkt bij mij beter! zit er geen vers ingeslagen lucht meer in! en idd gewoon blijven oefenen, het is ontzettend leuk omte doen!

groetjes,
Marije