Onderwerp: fondant na ontdooien nog intact?
hai,
ik wil binnenkort een taartje gaan maken en deze een poosje invriezen...
mijn vraag is.... als hij eenmaal ontdooit is, is alles dan nog intact? geen
" kraters" , smeltplekken etc?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » fondant na ontdooien nog intact?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hai,
ik wil binnenkort een taartje gaan maken en deze een poosje invriezen...
mijn vraag is.... als hij eenmaal ontdooit is, is alles dan nog intact? geen
" kraters" , smeltplekken etc?
Ik heb mijn piptaart ingevroren, 24 uur van tevoren in de koelkast gezet en het laatste uurtje buiten de koelkast, hij kwam er perfect uit!! Die was bekleed met MMF, maar ik neem aan dat fondant er evengoed uitkomt
dank u, iemand anders nog een antwoord?
als je bij de FAQ had gekeken dan had je gezien dat het idd mogelijk is om een gedecoreerde taart in te vriezen.
Ook de tips om te ontdooien kan je daar vinden. (dus zoals Linda al had gezegd)
sorry dat ik zelf niet verder heb gekeken dan.
maar bedankt voor alle links
maar hoe lang kan je een bewerkte taart dan in de vriezer laten?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » fondant na ontdooien nog intact?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.