1

Onderwerp: bekleden met marsefond

hallo,

ik wil graag een keer marsefond gaan gebruiken om te bekleden, wie kan mij vertellen of dat lekker werkt. ik heb nog niet heel veel ervaring, maar ik vind de taarten met marsefond er net wat strakker uitzien.
kun je dan als vulling wel zwitserseroom gebruiken? Of is het dan beter om het maar bij marsepein te houden? ;)

Groetjes Miranda
De kunst is om de taart zo te verdelen zodat iedereen denkt dat hij het grootste stuk heeft!!

2

Re: bekleden met marsefond

ik meng marsepein vrijwel altijd met MMF, dus ook een soort marsefond
vind ik zelf prettiger werken, wordt de marsepein wat soepeler van

de vulling maakt hoe dan ook niet uit, zolang je maar dijkjes spuit en goed afsmeert.

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

3

Re: bekleden met marsefond

Ik doe niet anders dan met 1 op 1 marsepein en fondant. Je hebt de voordelen van beiden.

En net wat Redrose schrijft, als je maar dijkjes spuit!

Suc6

4

Re: bekleden met marsefond

bedankt hoor voor jullie snelle reactie's, ik ga de gok wagen..

thanx :) gr Miranda

Groetjes Miranda
De kunst is om de taart zo te verdelen zodat iedereen denkt dat hij het grootste stuk heeft!!