Onderwerp: Bruidstaart 150 personen
Hallo allemaal,
In september gaat een goede vriendin van mij trouwen en zij wilt graag dat ik haar taart maak. Ik heb tot nu toe wel taarten gemaakt maar een bruiloft vind ik toch wel een serieuze zaak. Heb het ook aan haar gezegd maar zij zegt dat ze volledige vertrouwen heeft...
Dus bij deze wil ik een paar vragen stellen waar ik niet echt zeker van ben...
- Wordt er voor bruidstaarten meestal als vulling bc met een smaakje gebruikt? is dat beter? is bavarois veel te zacht voor een stapeltaart?
- ik begrijp dat ik houten stokjes en of douwels nodig heb.. hoe zal ik het nou gaan aanpakken. Ik heb tot nu toe 2 laags gedaan en dat deed ik met, plastic stokjes en 1 houten stokje in het midden. Hoe zal ik dit gaan doen?
- Zij wilt de taart 1 dag voor de bruiloft bij mij op komen halen en naar locatie bregen. Daar hebben ze namelijk een koelkast. Loop ik dan risico's? Ik wou fondant gaan gebruiken... zal dat dan gaan smelten?
Ik weet dat ik veel vragen heb gesteld maar ik heb nou al buikpijn dus wil erg goed voorbereid zijn.
alvast bedankt voor jullie hulp