1

Onderwerp: erg dringend vraagje: macarpone

hey,

Ik wou net mijn taart vullen met mascarpone en aardebeienconfituur... Nu doe ik het doosje mascarpone open en ziet die er heel erg droog uit. Ik roer er even in en hij is heel erg klonterig.
De vervaldatum is lang niet overschreden en het potje heeft heel de tijd in de koelkast gezeten.

Is dit normaal of denken jullie dat hij slecht is?

Bedankt!

2

Re: erg dringend vraagje: macarpone

Bij mij is de mascarpone toch altijd wel smeuig/niet droog...vooral ook als je 'm ff flink doorroert. Zou het risico niet nemen als ik jou was!  :nooo

Groetjes Maji

3

Re: erg dringend vraagje: macarpone

Normaal is mascarpone inderdaad heel romig... Maar als hij niet slecht ruikt kan je misschien proberen met hem eerst een beetje te verwarmen en te kijken of hij dan smeuïg wordt?
Dat zou mijn eerste reactie zijn...
Maar als hij niet meer ok ruikt zou ik hem weggooien hoor!
Hopelijk heb je der wat aan!