Onderwerp: botercrème
Kan je voor de botercrème ook margarine gebruiken? ik had gelezen dat er water bij margarine zit en daarom kan smelten als ik een laagje fondant overheen plak..
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » botercrème
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan je voor de botercrème ook margarine gebruiken? ik had gelezen dat er water bij margarine zit en daarom kan smelten als ik een laagje fondant overheen plak..
heb het in het begin wel met margerine gedaan, heb geen last van "smelten" gehad, maar daar zijn de meningen over verdeeld. Nu doe ik het met roomboter en dat bevalt toch wel beter!
haha oke, want ik heb geen boter meer thuis..
en toevallig hebben we een paar pakjes margarine
maar is er een verschil zeg maar tussen boter die verpakt is met alleen folie en boter dat in een bakje zit?
bijvoorbeeld Becel light
en
als het maar geen halvarine is, want daar zit wel echt teveel water is. Dat pakje onderaan zal zo te zien wel margarine zijn maar van die Becel weet ik het niet, gebruik ik zelf niet.
uhm oke.
ik heb nu alleen Becel Light en margarine van Levo.. maar ik denk dat ik toch de margarine ga nemen als ik botercrème maak.. want anders blijft het toch ook plakken aan de mixer als het uit een bakje komt?? omdat het al zacht is voor het smeren haha.
ik hoop dat je de margarine ook zacht heb laten worden voordat je het ging mixen! anders gaat je mixer stuk en vind je overal stukken boter in je keuken..
maar idd, die bovenste moet je niet hebben. de onderste wel.
maar lekkerder is roomboter.
Eerlijk gezegd lijkt mij het niet echt lekker. Botercreme van boter uit een kuipje. Is idd ook veel te nat. Ik zou het pakje gebruiken. Maar net als Chantal zegt...roomboter is lekkerder. Ik gebruik om af te smeren sowieso altijd 1:1 en geen bc van mix
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » botercrème
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.