1

Onderwerp: glitters???

Hoi hoi!!

Hier ff een vraagje met betrekking tot de marsepein of rolfondant glimmend maken.
Ik heb silver glaze(meer soort verf) en pearl white edible lustre (poeder)
Hoe krijg je het hier mooi egaal glimmend mee? Met de silver glaze lukt het wel aardig, maar met die poeder niet echt.
Iemand tips? En hoe maken jullie je hele bekleding van een taart met glitters?

groetjes joanneke

2

Re: glitters???

Met glitters gebruik ik een grote kwast, liefst zo'n mega grote make-up kwast van de HEMA ofzo (heb in hebshop zo'n navulbare gekocht die werkt ook erg fijn)

Dan heel klein beetje op je kwast,.. de kwast aftikken en er overheen blazen.. en dan lichtjes dusten..
Als je dat een paar keer herhaald zie je bijna geen vlekken of strepen.

Liever 10 x heel lichtjes dan 3 x wat dikker.. des te dikker je probeert te dusten des te groter de kans op vlekken en strepen

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!