Onderwerp: Vraag over recept
Het gaat om het recept van de Caramel Shortcake.
In dat recept staat: Blokje gecondenseerde melk.
Wat is dat en waar kan je dat kopen?
Normale melk is geen optie??
Caramel Shortcake
Bodem :
55 gram suiker, 120 gram (room)boter en 180 gram zelfrijzend bakmeel, snufje zout.
Hier maak je een deeg van en dat doe je in een springvorm van 26 cm (voor een ronde vorm). Gaatjes erin prikken en 20 minuten in een oven van 180 graden bakken
Vulling:
120 gram boter, 120 gram suiker, 1 blikje gecondenseerde melk en 1 lepel stroop.
Alles in een pannetje en al roerend aan de kook brengen. Dan 5 tot 10 minuten AL ROEREND laten koken
Dit gaat over de bodem en dan laat je het geheel afkoelen in de koelkast.
Topping: 170 gram chocolade naar keuze laten smelten en erover heen doen, weer af laten koelen in de koelkast.
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com