1

Onderwerp: Bonbonblocvulling wordt niet slijf

Hallo,

Ik heb vandaag 2 taarten gemaakt, nouja ze zijn bijna af:D
Zit alleen met een klein probleempje.
Ik heb een van de taarten gevuld met bonbonblocvulling, het recept staat op deze site. Alleen werd het niet zo als slagroom, het bleef een beetje dunnig. Niet dat het uit mijn cake liep, maar het was niet zo stijf als slagroom hoort te zijn.
Ik heb zeker 30 min geklopt....

Weet iemand wat er mis is gegaan?

Groetjes,
Annabelle

I love to make cakes, but I prefer to eat them

2

Re: Bonbonblocvulling wordt niet slijf

niet koud genoeg? even half uurtje in de vriezer zetten en dan nog een keertje proberen

Let them eat cake
http://annettes.tk/

3

Re: Bonbonblocvulling wordt niet slijf

Dat zou miss kunnen.....
Dus bedoel je nadat de chocolade is gesmolten in de slagroom, dan direct in de vriezer?
Dan probeer ik het de volgende keer weer;)

Dank je wel voor je reactie!

I love to make cakes, but I prefer to eat them

4

Re: Bonbonblocvulling wordt niet slijf

Nog een extra zakje klopfix erbij?

.. Want taart kan altijd!!

5

Re: Bonbonblocvulling wordt niet slijf

Warme slagroom/kamertemperatuur is niet stijf te kloppen.
Kwestie van in de koelkast zetten en een paar uur geduld,
en dan opkloppen.
Succes

Groetjes Lupe Foto's http://lupe.haaralbum.nl/
WINKEL/WORKSHOPS/ZOETERMEERhttp://www.taartencentrum.nl/