1

Onderwerp: mislukkingen bij vullingen

met wat ik men taart kan opvullen? ik gebruik telkens crema beur en die is altijd kabbelig, dus ook niet altijd zo mooi zicht, maar de smaak komt wel goed. en ben dit een beetje beu.

hoe zou het komen dat men crema beur kabellig is? en wat kan ik hier aan doen?

heeft iemand een idee hoe het komt dat men slagroom altijd na een 3u ineen zakt? wat kan ik hier aan doen?

2

Re: mislukkingen bij vullingen

Ik ben zelf ook nog niet zo lang bezig maar ik had in het begin ook de indruk dat mijn creme au beurre wat "kabbelig" was, bleek dat ik gewoon niet lang genoeg mixte. Ik laat hem dus nu zeker minstens 5 minuten op de hoogste stand draaien in de mixer, langer indien nodig.

Voor de slagroom gebruik ik altijd een zakje klop-fix, blijft hij stevig van :)

3

Re: mislukkingen bij vullingen

ik heb toen mijn crema bear gemixt met een handmixer 10min aan een stuk en de kllop-fix zal ik ook eens proberen danku voor de tip