1

Onderwerp: wat te gebruiken???

halloooooo
Ik heb voor volgende week deze taart staan (in het klein)
en nu is mijn vraag wat kan ik het beste gebruiken voor de buyitenkant...ik wil ongeveer hetzelfde efect krijgen... dus wat zou je doen..ganache,creme???
ik hoor graag je idee
http://i23.photobucket.com/albums/b394/conny4u/anubis.jpg

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

2

Re: wat te gebruiken???

Ik zou 'm 'plamuren' met ganache.... na het stapelen!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: wat te gebruiken???

chocolade-icing, is dikker dan ganache, smeert ook wel lekker maar je krijgt het dan niet echt glad....hier even voorbeeldje

http://lapatissiere.nl/lapat/sites/default/files/images/web1-91.preview.jpeg

maar ganache kan ook, lijkt me lekkerder dan botercreme.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

4

Re: wat te gebruiken???

Chocolade botercreme jummieee  :P

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook

5

Re: wat te gebruiken???

ik zou het net als Yvonne ook doen met goed afgekoelde ganache  :Y

groeten Annemieke
Cake It

6

Re: wat te gebruiken???

ganache zou ik zeggen. Heerlijk!  :9

7

Re: wat te gebruiken???

Wat een gruwelijke taart, maar ja ganache lijkt me een goed idee...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek