1

Onderwerp: biscuit zakt in....

Hoi,

Ik heb mijn biscuit gebakken en net uit de oven gehaald. hij is mooi hoog geworden. Ongeveer 6 centimeter. De sateprikker kwam er droog uit, dus hij is gaar.
Maar nu zakt hij in het midden weer in. Ik krijg dus een kuil! :/

Hoe komt dit? Is hij dan toch nog niet gaar???

Groetjes Gerien

2

Re: biscuit zakt in....

gebruik je mix of basisrecept?

Ikzelf basisrecept, en het gebeurt mij de laatste tijd ook weer vaker; weet nog niet wat ik er precies aan kan doen. Dit weekend mijn nieuwe oven uitproberen en hopelijk gaat het dan beter.

Groetjes, Dorothea.

3

Re: biscuit zakt in....

Ik gebruik het basisrecept hier van de site.
Het is nog maar de tweede keer dat ik een biscuit gebakken heb. Dus een beginneling.
Misschien toch eens de mix proberen uit de shop.....

Groetjes Gerien

4

Re: biscuit zakt in....

ik ga echt niet voor de mix, omdat iedereen mijn taarten (dus het basisrecept) zo lekker vindt! Dus  verder puzzelen naar de ultime tip!

Groetjes, Dorothea.