Onderwerp: afsmeren met iets anders dan BC?
Hoi,
Ik vind botercreme erg machtig. Is er iets anders dat je kan gebruiken om de taart af te smeren onder de fondant??
Groetjes Gerien
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » afsmeren met iets anders dan BC?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi,
Ik vind botercreme erg machtig. Is er iets anders dat je kan gebruiken om de taart af te smeren onder de fondant??
Groetjes Gerien
ganache, jam, eventueel eiwitglazuur...., chocopasta
Maar gaat de fondant niet smelten als ik bijv. jam gebruik??
Nee dat gaat niet smelten maar ik zou de jam eerst even warm maken en zeven.Anders zie je de stukjes fruit door je fondant heen.Ik gebruik weleens abricosenjam,die is licht van kleur als je het op je taart smeert.Is wel zo makkelijk vooral als je lichte kleuren fondant gebruikt.
Dan is jam misschien wel een idee....
Ik wilde in mijn volgende taart in de vulling ook abrikozenjam gebruiken, dus dan ook een laagje eroverheen is dan misschien wel lekker.
Of toch chocopasta. Hij wordt voor mijn zoon zijn 7de verjaardag. Dan is pasta denk ik ook wel lekker.
ik zal er nog eens over nadenken.
Bedankt voor de tips!!!
Groetjes Gerien
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » afsmeren met iets anders dan BC?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.