1

Onderwerp: BC; roomboter of margarine???

De titel zegt het al. Wat kan ik beter nemen voor de botercreme? Roomboter of margarine. Ik ben bang dat roomboter wat zwaarder is of valt dat wel mee?
Een puntje taart is lekker, maar je hoeft daarna niet op ploffen te staan. :/

Groetjes Gerien

2

Re: BC; roomboter of margarine???

roomboter! mjammie!

geniet van de mooie én lekkere dingen!!!
www.lieftaartje.nl

3

Re: BC; roomboter of margarine???

Ik gebruik tegenwoordig ook roomboter en het voelt niet zwaarder dan margarine ;) . Gewoon 250 gram allebei  :lol:
Nee, het kan allebei en het is gewoon net wat je zelf lekkerder vind of toevallig in huis hebt.

En over dat ploffen, ik snij gewoon  kleinere punten, ik heb liever dat ze 2x gebak vragen dan dat ze de helft laten staan. Dat zeg ik ook tegen klantjes van me.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: BC; roomboter of margarine???

roomboter! veel gezonder :+
:9

Gewoon omdat het leuk is een taart te zijn
Groetjes Heidi

5

Re: BC; roomboter of margarine???

ik doe altijd half om half  :)

(voor mijn iedee is het dan ook sneller zacht als ik het uit de koelkast haal om te gaan verwerken.....

6

Re: BC; roomboter of margarine???

er zitten ook nagenoeg evenveel calorieën in dus wat dat betreft maakt dat ook niet uit!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

7

Re: BC; roomboter of margarine???

Da's duidelijk! Dat wordt met roomboter.
lijkt mij lekkerder dan margarine.

Groetjes Gerien

8

Re: BC; roomboter of margarine???

mag geen reclame maken , maar bona is wel erg lekker hoor.....  :)

9

Re: BC; roomboter of margarine???

lauraF schreef:

mag geen reclame maken , maar bona is wel erg lekker hoor.....  :)

Kan je lekkerder vinden maar er zit wel water in margarine, er is een reden dat roomboter aangeraden word voor botercreme :)
(denk aan smeltende fondant bijvoorbeeld)

Groetjes Melanie

10

Re: BC; roomboter of margarine???

Doosch schreef:
lauraF schreef:

mag geen reclame maken , maar bona is wel erg lekker hoor.....  :)

Kan je lekkerder vinden maar er zit wel water in margarine, er is een reden dat roomboter aangeraden word voor botercreme :)
(denk aan smeltende fondant bijvoorbeeld)

Ja, klopt. Maar de bona wordt toch ook niet hard. Ik bedoel..j ekan dan de taart toch niet echt strak afsmeren? Oh ja, ik gebruik alleen roomboter voor de bc....