1

Onderwerp: appel vulling

:s Wie kan mij helpen?

Ik wil graag een taart bakken [biscuit] met een appelvulling dus de eerste laag ipv jam appel vulling. Welke appelvulling kan ik het best gebruiken? Ik zat te denken aan appelstroop maar dat word wel HEEL erg zoet,stukjes appel is ook geen optie dus Wie heeft een idee?

2

Re: appel vulling

Stukjes appel even zacht bakken in een beetje roomboter met (bruine) suiker en kaneel en evt. rozijntjes :P! Je krijgt dan een soort appelcompote.
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … appeltjes/

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: appel vulling

Yep, erg lekker!!  :Y

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

4

Re: appel vulling

Wat Yvonne noemt is erg lekker! Tegenwoordig heb je ook appelvlaaivulling van Jonker Fris uit blik. Heb 'm nu 1 x gebruikt, maar ik vind persoonlijk de stukjes ietsje te hard. Zelf bakken is lekkerder (maar tijdrovender)

Groet, Jolanda