1

Onderwerp: chocolade fondant

Hallo

soms zie ik dat er chocolade fondant wordt gebruikt om te bekleden.  Bij de recepten kan ik zien dat je het zelf kan maken.  Maar bestaat dit ook "kant en klaar", zodat je het alleen hoeft uit te rollen?  Als ik chocolade gebruik om te bekleden, is het altijd ganache.

groetjes

Claudia

2

Re: chocolade fondant

http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=3256 Gaat eruit, maar het is heeeeeeel :P :9!
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=1274

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: chocolade fondant

De Pettinice is trouwens wel behoorlijk sterk en donker, ik meng hem altijd met marsepein. Dan wordt hij iets zachter en lichter...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

4

Re: chocolade fondant

Doe ik ook!
1:1  --> marsepein:chocofondant --> Het wordt er nauwelijks lichter van...

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

5

Re: chocolade fondant

Jaaa hij is heel lekker!
En ik heb er 1x mee bekleed maar dat is dus echt een ramp men ik had daarna toch zere armen! Maar nu snap ik hem :lol:

Waarom gaat het eruit?

Groetjes Maris
www.ovenheerlijketaartjes.nl hier kan iedereen mijn taartjes bewonderen :D en tegenwoordig ook op www.taartjesvanmariska.hyves.nl

6

Re: chocolade fondant

Dat had ik misschien ook beter kunnen doen. Ik (en allemaal hier) vonden hem helemaal niet lekker  :s

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

7

Re: chocolade fondant

Die Belgische chocoladefondant gaat eruit. Ik denk dat het komt omdat het wel behoorlijk prijzig is.
De andere blijft gewoon!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"