1

Onderwerp: wat nu?

Voor komende zondag moet ik een taart maken van bokkenpootjes vulling. Ik wilde de taart donderdag maken en dan in de vriezer gooien. Nu heb ik  dat eerst eens geprobeerd omdat ik nog nooit een taart heb ingevroren. Zaterdag heb ik hem uit de vriezer gehaald en zondag geproefd. Toen was hij nog goed, maar maandag was het restant al hartstikke droog! Is dit normaal bij een ingevroren taart?
Ik heb nu de bokkenpootjes vulling van botercreme gemaakt, maar doe het normaal met slagroom. Hoelang kun je een taart met slagroom in de koelkast goed houden en kun je dit ook invriezen zonder dat de room slap/waterig wordt?

2

Re: wat nu?

Ik vries eigenlijk nooit in. Meestal is alles toch droger (brood ook, vind ik) wat uit de vriezer komt. Een taart kun je 2-3 dagen bewaren. Maakt niet uit in of uit de vriezer.

3

Re: wat nu?

Heb je de taart in een zak of doos laten ondooien in de koelkast?

groetjes van Ann

4

Re: wat nu?

Ik vraag me af hoe je het restant bewaard heb.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.