1

Onderwerp: chocolade bisquit maken, maar hoe?

hallo,

ik wil graag een chocoladebisquit maken
ik heb de zoekfunctie gebruikt, maar in elk topic lees ik iets anders...
de 1 zegt, gewoon cacao toevoegen
de ander zegt extra ei
en weer een ander zegt dat je dan minder bloem moet doen

kan iemand even duidelijk vertellen wat ik nou eigenlijk doen moet morgenvroeg? ;)
ik gebruik het volgende recept:
Per halve liter bakblik inhoud: 1ei, 30gr suiker, 25gr bloem, 5 gr ma

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

2

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

Ik lees even mee............ben vandaag ook hier aan het zoeken geweest.......

3

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

Ik gebruik de mix van de webshop, dus aan mij zal je niet h

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

4

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

up!

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

5

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

Zo heb ik et geleerd.. vervang per ei 5 gram bloem met cocao ;)
of je maak normaal biscuit en gooi een halve reep gesmolten chocolade erdoor (dit hoeft niet mix te zijn)

6

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

toppie, dank je wel, ga ik dat proberen

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

7

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

RedRose18 schreef:

toppie, dank je wel, ga ik dat proberen


En... heb je het al geprobeerd?

Zo ja, goed gelukt?

Ben benieuwd, wil het ook gaan maken.

8

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

Ik vervang gewoon 30 gram van de biscuitmix (of het meel als je geen mix gebruikt)) door cacao. Het enige is dat je kapsel dan iets minder hoog wordt dan een normaal kapsel (scheels denk ik 1 cm).

9

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

ja het is prima gelukt
5 gram bloem per ei vervangen door cacao
iedereen zegt dat ie minder hoog rijst, maar die van mij was hoger dan de vanille variant
heel apart.
maar was lekker

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

10

Re: chocolade bisquit maken, maar hoe?

ik heb gelezen.... 10% van je mix vervangen door cacao en een extra ei.